Όροι Χρήσης

Η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας www.paradosiakoergastiri.gr από τον χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της. O χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους.

Ο παρών δικτυακός τόπος www.paradosiakoergastiri.gr (στο εξής η «ιστοσελίδα») ανήκει στο σωματείο με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ» (στο εξής το «paradosiakoergastiri.gr» ή το «Σωματείο»), το οποίο εκπροσωπείται νόμιμα. Η έδρα του Σωματείου βρίσκεται στο Ηράκλειο του Δήμου Ηρακλείου, Λεβήνου 62Α με TK: 71304, ΑΦΜ: 090252943 ΔΟΥ Ηρακλείου. Η λειτουργιά της ιστοσελίδας paradosiakoergastiri.gr βασίζεται στο Ν.2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, στο Ν.2472/1997 περί Προστασίας ατόμου από την επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων και στην οδηγία 2000/31/ΕΚ, Π.Δ. 131/2003 για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Γενικά

Η χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην παρεμποδίζει την χρήση του από τρίτους, ο δε επισκέπτης/χρήστης υποχρεούται να τον χρησιμοποιεί σύμφωνα με τον νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες Όρους και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σ’ αυτόν (δικτυακό τόπο), ή να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή υπηρεσιών από το paradosiakoergastiri.gr μέσω αυτού.

Ο παρών δικτυακός τόπος και οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτού απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες. Απαγορεύεται σε ανήλικα άτομα να τον χρησιμοποιούν ή να τον επισκέπτονται. Το paradosiakoergastiri.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για
ενδεχόμενη επίσκεψη του δικτυακού τόπου αυτού και χρήση του από ανήλικα άτομα, δεδομένου ότι δεν μπορεί να ελέγχει την ταυτότητα των εισερχομένων χρηστών/επισκεπτών.

Το paradosiakoergastiri.gr δικαιούται ακόμα ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση να μεταβάλλει την φύση και το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου, καθώς και να αναστέλλει ή να διακόπτει πρόσκαιρα ή και μόνιμα την λειτουργία του. Μπορεί επίσης να διακοπεί ή να ανασταλεί ή να παρεμποδισθεί η λειτουργία του παρόντος δικτυακού τόπου από λόγους που διαφεύγουν τον έλεγχο ή την βούληση του paradosiakoergastiri.gr

Οι χρήστες/επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου αποδέχονται την αδυναμία του paradosiakoergastiri.gr να ελέγξει το σύνολο του περιεχομένου του και των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτού. Ακόμα, το paradosiakoergastiri.gr δεν εγγυάται ότι, η χρήση από χρήστες/επισκέπτες του δικτυακού τόπου, πληροφοριών, στοιχείων ή υλικών που περιλαμβάνονται στο περιεχόμενό του, δεν προσβάλλουν δικαιώματα τρίτων.

Περιορισμός Ευθύνης

Οι χρήστες/επισκέπτες που δεν εμπιστεύονται το paradosiakoergastiri.gr καλούνται να μην επισκέπτονται ούτε να κάνουν χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου ή των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτού. Ακόμα, οι χρήστες/επισκέπτες καλούνται να χρησιμοποιούν λογισμικό προστασίας από ηλεκτρονικούς ιούς, Trojan horses, time bombs, ή άλλα επιβλαβή προγράμματα και στοιχεία.

Η παρούσα ιστοσελίδα παρέχει το περιεχόμενο (πχ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις κ.λπ.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω αυτού του δικτυακού τόπου «όπως ακριβώς έχουν», χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιονδήποτε τρόπο. Επίσης το paradosiakoergastiri.gr δεν εγγυάται ότι το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου και η ποιότητα των παρεχόμενων μέσω αυτού υπηρεσιών θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες, απαιτήσεις και προσδοκίες των χρηστών/επισκεπτών του. Οποιεσδήποτε άμεσες, επιγενόμενες, παρεπόμενες, έμμεσες ή αποθετικές ζημίες προκύψουν από την πρόσβαση στον παρόντα δικτυακό τόπο ή τη χρήση αυτού, δεν δημιουργούν ευθύνη για το paradosiakoergastiri.gr, τα στελέχη, υπαλλήλους ή συνεργάτες της.

Ο παρών δικτυακός τόπος, προκειμένου να διευκολύνει και εξυπηρετεί τους χρήστες/επισκέπτες του, μπορεί να παρέχει μεταξύ άλλων σύνδεση μέσω «συνδέσμων» hyperlinks ή διαφημιστικών banners με ιστοσελίδες και δικτυακούς τόπους τρίτων, για το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, την πολιτική ασφάλειας, την πληρότητα και ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, ή τους όρους χρήσης των, το paradosiakoergastiri.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί, ούτε φέρει ευθύνη. Η σύνδεση με αυτούς τους δικτυακούς τόπους και ιστοσελίδες γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του κάθε χρήστη/επισκέπτη. Οι ως άνω τρίτοι, πάροχοι των εν λόγω δικτυακών τόπων και ιστοσελίδων, έχουν και την πλήρη (αστική και ποινική) ευθύνη για την ασφάλεια, το σύννομο και την εγκυρότητα του περιεχομένου των δικτυακών τόπων και ιστοσελίδων τους, αποκλειόμενης κάθε ευθύνης του paradosiakoergastiri.gr, όπως ενδεικτικά ευθύνης περί δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας ή οποιουδήποτε δικαιώματος τρίτου. Κατά συνέπεια,οι χρήστες/επισκέπτες υποχρεούνται να απευθύνονται απευθείας στους ανωτέρω τρίτους παρόχους, για οτιδήποτε προκύψει από την επίσκεψη ή χρήση των δικτυακών τόπων και ιστοσελίδων τους. Παρά το γεγονός ότι οι χρήστες/επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου αποδέχονται ότι το paradosiakoergastiri.gr ούτε υποχρεούται, ούτε δύναται να ελέγξει την ασφάλεια και το περιεχόμενο τόσο των δικτυακών τόπων και ιστοσελίδων όσο και των υπηρεσιών τρίτων, στις οποίες παρέχει πρόσβαση, εντούτοις δικαιούται οποτεδήποτε να αφαιρεί, να τροποποιεί ή να διακόπτει οποιαδήποτε υπηρεσία τρίτου ή σύνδεση με δικτυακούς τόπους και ιστοσελίδες τρίτου, εάν κατά την κρίση της απειλείται ή παραβιάζεται ο νόμος ή οι παρόντες Όροι.

Συμπεριφορά και υποχρεώσεις των χρηστών / επισκεπτών

Οι χρήστες υποχρεούνται:

Να μην δημοσιοποιούν υλικό ή γενικότερα οι πράξεις που διενεργούν να μην επιφέρουν στο paradosiakoergastiri.gr ποινική ή αστική ή διοικητική ευθύνη. Απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ή μετάδοση παράνομου, ενοχλητικού, δυσφημιστικού, καταχρηστικού, απειλητικού, χυδαίου, άσεμνου, επιβλαβούς, ή οποιασδήποτε μορφής απαράδεκτου υλικού. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τηρούν την σχετική Ελληνική και την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και τους κώδικες πρακτικής.

Να παρέχουν αληθή προσωπικά στοιχεία.Ο κωδικός (password) που δηλώνεται κατά την εγγραφή είναι μοναδικός και προσωπικός και σε περίπτωση που διαπιστωθεί κλοπή του, θα πρέπει οι χρήστες να ενημερώσουν άμεσα το paradosiakoergastiri.gr. Σε περίπτωση δε, οποιασδήποτε αλλαγής των προσωπικών στοιχείων θα πρέπει να ενημερώνονται άμεσα.

Να μην αποκτούν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε υλικό και να μην αποθηκεύουν ή δημοσιοποιούν υλικό το οποίο προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα χωρίς την συγκατάθεση του δικαιούχου.

Να μην προβαίνουν σε ενέργειες που περιέχουν ιούς ή άλλα λογισμικά τα οποία δύνανται να προκαλέσουν διακοπή, βλάβη, καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας λογισμικού ή να προκαλέσουν βλάβη στη φήμη και την υπόληψη του Σωματείου, των συνεργατών του και των άλλων χρηστών/μελών, ή δύναται να παραβιάσει οποιοδήποτε προσωπικό ή άλλο δεδομένο των χρηστών/μελών του παρόντος Δικτυακού τόπου.

Να μην δημοσιοποιούν υλικό το οποίο περιέχει οποιαδήποτε μορφή διαφήμισης ή προβολής προϊόντων ή υπηρεσιών.

Να μην δημοσιοποιούν συνδέσμους οι οποίοι οδηγούν σε διευθύνσεις εκτός του paradosiakoergastiri.gr.

To paradosiakoergastiri.gr διατηρεί του δικαίωμα να αρνηθεί τη δημοσιοποίηση υλικού που δεν τηρεί τους παραπάνω κανόνες ή θεωρείται ότι θίγει τα συμφέροντα του. Επίσης για τους ίδιους λόγους είναι δυνατό να διαγραφεί υλικό το οποίο έχει ήδη δημοσιοποιηθεί. Σε αυτή την περίπτωση οι χρήστες παρακαλούνται να μην προσπαθήσουν να επαναδημοσιοποιήσουν το συγκεκριμένο υλικό.

Σε περίπτωση που εξαιτίας κάποιας μη συμβατής πράξης ενός χρήστη, το paradosiakoergastiri.gr θα υποχρεωθεί να καταβάλει οποιαδήποτε μορφής αποζημίωση, τότε ο συγκεκριμένος χρήστης υποχρεούται να καταβάλει το ποσό αυτό στο paradosiakoergastiri.gr.

Επιπλέον απαγορεύονται:

Οποιαδήποτε πρόσβαση ή απόπειρα πρόσβασης σε πληροφορίες και δεδομένα (συμπεριλαμβανομένων και των προσωπικών δεδομένων) που διακινούνται μέσω του δικτυακού τόπου και για τα οποία δεν έχετε καμία εξουσιοδότηση ή εξουσία να χρησιμοποιήσετε.

Οποιασδήποτε μορφής πειρατείας Λογισμικού, hacking ή/και υποκλοπής, αντιγραφής, αναλογικής/ψηφιακής εγγραφής και μηχανικής αναπαραγωγής, διανομής, μεταφοράς, downloading, μεταποίησης, μεταπώλησης, δημιουργίας παράγωγης εργασίας δεδομένων (συμπεριλαμβανομένων και των προσωπικών δεδομένων) και πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων και του περιεχομένου και υλικού (φωτογραφίες, γραφικά, κείμενα κτλ) του Δικτυακού τόπου. Σε κάθε περίπτωση το Σωματείο επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων του.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Ο παρών δικτυακός τόπος και το περιεχόμενό του, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, πληροφοριακού υλικού, παρεχομένων υπηρεσιών και προϊόντων, εμπορικών σημάτων, επωνυμιών, διακριτικών γνωρισμάτων, κάθε μορφής δεδομένων, λογισμικού, εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά για συγκεκριμένα δικαιώματα τρίτων, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία στο paradosiakoergastiri.gr και προστατεύονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Επίσης, οτιδήποτε μεταφέρεται, αναμεταδίδεται ή αποστέλλεται μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου, συνιστά ιδιοκτησία του paradosiakoergastiri.gr, εφόσον κάτι τέτοιο είναι δυνατό και νόμιμο.

Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς να απαιτείται καμία περαιτέρω διατύπωση και χωρίς την ανάγκη συμβάσεως ή απαγορευτικής ρήτρας κατά των προσβολών της.

Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, τροποποίηση αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, εκμίσθωση, αποθήκευση, εκτύπωση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του δικτυακού τόπου και του περιεχομένου του. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.paradosiakoergastiri.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα, εμπορικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το paradosiakoergastiri.gr και που εμφανίζονται στον παρόντα δικτυακό τόπο, είναι ιδιοκτησία του paradosiakoergastiri.gr ή τρίτων και προστατεύονται από τους Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Η χρήση τους απαγορεύεται ρητά χωρίς έγγραφη προηγούμενη άδεια του paradosiakoergastiri.gr ή του νόμιμου δικαιούχου τους. Προϊόντα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα τρίτων, που εμφανίζονται στον παρόντα δικτυακό τόπο, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία αυτών, οι οποίοι φέρουν αποκλειστικά και την σχετική ευθύνη γι’ αυτά.

Προσωπικά Δεδομένα

Η χρήση της ιστοσελίδας www.paradosiakoergastiri.gr από τον χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους όρους που αναγράφονται σε αυτήν. Το Σωματείο σας ενημερώνει ότι τα στοιχεία που δηλώνετε με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του ιστότοπού μας.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Το paradosiakoergastiri.gr αντιλαμβάνεται το μεγάλης σημασίας θέμα ασφάλειας των δεδομένων και συναλλαγών των χρηστών και για το λόγο αυτό λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλισή τους. Τα στοιχεία των χρηστών δε γνωστοποιούνται σε τρίτους και κατά την περιήγησή τους στην ιστοσελίδα παραμένουν κρυπτογραφημένα και άρα μη ορατά από τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Η κρυπτογράφηση εφαρμόζεται σε όλα τα στάδια και σε όλες τις διαδικασίες συναλλαγής και αποστολής προσωπικών δεδομένων-στοιχείων από και προς το paradosiakoergastiri.gr, όπως στην προσωπική σελίδα εγγεγραμμένου χρήστη, στη σελίδα δημιουργίας λογαριασμού εγγεγραμμένου χρήστη (log in), στη μεταφορά των δεδομένων από και προς το paradosiakoergastiri.gr κ.λπ.

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή του χρήστη είναι: α) ο κωδικός εισόδου (e-mail ή username) και β) ο προσωπικός μυστικός κωδικός ασφαλείας (password), οι οποίοι, κάθε φορά που τους καταχωρεί, του παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά του στοιχεία. Ο χρήστης μπορεί να αλλάξει τους κωδικούς αυτούς όποτε και όσο συχνά επιθυμεί. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία του είναι ο ίδιος μέσω των κωδικών και αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διατήρηση της μυστικότητας και της απόκρυψής τους από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής των κωδικών, πρέπει να μας ειδοποιήσει αμέσως αλλιώς η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τη χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Συνιστούμε στους χρήστες, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζουν τους κωδικούς ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγουν τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών, χρησιμοποιώντας ει δυνατόν όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα.

Τροποποίηση των όρων

Το Σωματείο διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους. Στην περίπτωση αυτή υποχρεούται να ενημερώσει το παρόν κείμενο.

IP ADDRESSES

Η διεύθυνση ΙΡ μέσω της οποίας ο Η/Υ του χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια στο paradosiakoergastiri.gr κρατείται για τεχνικούς λόγους και αξιοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.

Ισχύουσα Νομοθεσία και Δικαιοδοσία

Οι παρόντες όροι, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίησή τους, διέπονται και ερμηνεύονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Αρμόδια δικαστήρια για την επίλυση κάθε διαφοράς είναι αποκλειστικά τα ελληνικά δικαστήρια.