Καλοκαίρι 2008
Παγκόσμιο Φεστιβάλ Brouhaha στο Λίβερπουλ
Ο σύλλογος μας συμμετείχε στο παγκόσμιο φεστιβάλ που έγινε πλαίσια εορτασμού του Λίβερπουλ σαν πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Στο φεστιβάλ συμμετείχαν περίπου 20 χώρες από όλο τον κόσμο. Μεταξύ αυτών και οι: Ιταλία (με δυο συγκροτήματα, ένα με παραδοσιακή ιταλική μουσική και ένα με ακροβατικά κόλπα), Γερμανία, Ολλανδία, Ιαπωνία, (με χορευτικά συγκροτήματα hip hop), Τζαμάικα (με συγκρότημα capoeira), Ισπανία (με παραδοσιακό χορευτικό συγκρότημα), Γαλλία (επίσης με συγκρότημα hip hop αλλά και με συγκρότημα παραδοσιακών τοπικών χορών) καθώς ακόμα και οι Πορτογαλία, Τρινιντάντ και Τομπάκο και Πολωνία.

Το συγκρότημά μας αντιπροσώπευε την Ελλάδα. Κατά τη διαμονή μας εκεί κάναμε περιοδείες σε όλη την πόλη του Λίβερπουλ αλλά και στις γύρω περιοχές. Τον σύλλογο μας εκπροσώπησαν παιδιά από 16-23 χρονών και παρουσίασαν χορούς από την Κρήτη (ξεχασμένους και μη) αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Το Παραδοσιακό Εργαστήρι κέρδισε τις εντυπώσεις όχι μόνο σαν χορευτικό συγκρότημα αλλά και σαν παρουσία στον χώρο καθώς οι χορευτές μας έδειξαν άριστη διαγωγή και συμπεριφορά.
Φωτογραφίες
Διαδύο